Szolgáltatások

Fejlesztés, rendszerfelügyelet, konzultáció

Internetes és web alapú fejlesztések: Új vagy már meglévõ weboldalakhoz kapcsolódó programozás, vagy azok komplett elkészítése. Intranet rendszerek fejlesztése, különleges rendszerekhez, a mindennapi webfeljesztésen túlmutató integráció. 

Rendszerfejlesztés, ehhez kapcsolódó programozás: Új vagy meglévõ rendszerekhez automatikus, egyedi megoldások fejlesztése és ezek felügyelete. Heterogén hálózatok integrálása, különleges, egyedi problémák megoldása. Vírusvédelmi megoldások. 

Szerverek, tûzfalak telepítése és üzemeltetése: Internetes vagy belsõ hálózatba szánt Linux vagy Unix szerverek telepítése. Web, DNS és mail szerverek a megrendelõ igényei szerint, aktív vírus és spam szûréssel. Meglévõ, üzemelõ rendszerek biztonsági ás/vagy adminisztrátori felügyelete. 

Konzultáció: szaktanácsadás internettel, internet jelenléttel, internet kapcsolattal, biztonsággal kapcsolatban, telefon elérhetõseggel kollégáknak is. Másodvonalas support. 

Rendszerfelügyelet: Unix és Unix-szeru (Linux, BSD, Solaris) szerverek folyamatos felugyelete, web, mail vagy speciális alkalmazások. 

Referencia kéréshez kérem vegye fel velünk a kapcsolatot

Amennyiben a fentiek közül érdeklõdik valamely szolgáltatás iránt, kérem írjon az info@infonom.net címre.

Web- és domain hoszting, internet jelenlét

Domain regisztrációs szolgáltatások: magyar és nemzetközi domain-ek regisztrálása és a névszerverek fenntartása. Viszonteladóknak versenyképes árak! 

Tárhely: web tárhely biztosítása (korlátlan tárhely, php, cgi, mysql) különleges igények kielégítésével is! 

VPS: XEN környezetben. 

Email, email outsourcing: Email fiókok biztosítása spam és vírus szûréssel. Backup MX (ETRN) biztosítása. Vírus és spam szûrés küsõ (pl. Exchange) szervereknek is. 

Levelezõlista: hagyományos levelezõlisták (moderált, nem moderált, hírlevél) üzemeltetése, interfész biztosítása a fel- és leiratkozásokhoz (web oldalba építhetõ) - nem spam-elési céllal. 

Referencia kéréshez kérem vegye fel velünk a kapcsolatot

Amennyiben árainkra és a részletekre kiváncsi, kérem írjon az info@infonom.net címre konkrét igényeivel! Fejlesztõknek, ill. több domain esetén jelentõs kedvezmény és megfelelõ környezet biztosítása a fejlesztéshez!

Információbiztonság, rendszerbiztonság

Információbiztonsági rendszerfelmérés, tesztelés, információbiztonság kialakítása. Amennyiben érdekli, kérem vegye fel a kapcsolatot cégünkkel!